Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na Dan otvorenih intervjua koji naša Kompanija MEI TA Europe d.o.o. organizuje u Lazarevcu, u Centru za kulturu “LAZAREVAC”, ulica Hilandarska broj 2, u subotu 24. februara 2018. godine, od 10.00 do 14.00 časova.
Kompanija Mei Ta Europe je livnica sa mašinskom obradom, lider u oblasti proizvodnje komponenti za izradu čeličnih turbopunjača i kućišta turbina. Trenutno vršimo selekciju kandidata za sledeće pozicije:

- Mašinski, tehnološko – metalurški i elektro inženjeri
- Operater u Odeljenju za proizvodnju livenih proizvoda
- Operater na CNC mašini u mašinskoj obradi
- Električari, mehaničari i zavarivači u Odeljenju održavanja
- Operateri u Alatnici (metalostrugari i programeri CNC mašina).

Svima koji su zainteresovani biće pružena prilika da nam dostave radne biografije, upoznaju se sa radom Kompanije i obave direktan razgovor za posao tom prilikom.

Molimo Vas da o ovom događaju informišete sve koji bi bili zainteresovani za rad u našoj Kompaniji.

Dobrodošli!

consulting22
Mei Ta Europe je odlična prilika za Vas, bez obzira da li ste stručnjak, iskusni radnik, student ili ste tek završili studije. 
Da bi bila Kompanija koja najviše poštuje ljude, okruženje i svoje kupce, Mei Ta Europe se zalaže za sledeće vrednosti kako bi obezbedila korporativnu kulturu:


Odgovornost, poštenje, integritet, kreativnost, profesionalnost, zadovoljstvo, timski duh, učešće

Naši zaposleni su glavni doprinosioci sveukupnog efikasnog funkcionisanja i razvoja naše kompanije. Socijalna politika se zasniva na: poštovanju ljudskih prava kao i dobrih uslova rada, razvoju veština putem obuke, usavršavanju, prepoznavanju kolektivnih i individualnih performansi, nastojanju smanjenja uslova teškog rada, poštovanju balansa između posla i porodičnog života.
MTE Kompanija zabranjuje diskriminaciju bilo kog zaposlenog ili kandidata za zaposlenje na osnovu rase, boje kože, religije, pola, nacionalnog porekla, etničke pripadnosti, starosti, invaliditeta, statusa veterana, bračnog stanja, seksualne orijentacije,  polnog identiteta, ili bilo koje druge kategorije zaštićene zakonom. 

Dobrodošli u naš uspešan tim!